Als voedingstherapeut, kookboekenauteur en health promoter wil ik snel, makkelijk en gezond eten voor iedereen toegankelijk maken. Daarom schreef ik Hét blenderboek, Pioppi hét kookboek en Gezond fastfood. Mijn visie? Terug naar de basis en lekker zélf koken met pure onbewerkte ingrediënten.

Sweet Stuff
– 1 persoon –
Pure chocolade heb ik altijd in huis. Dat verklaart waarom het steeds op de meest onverwachte plekken opduikt, zoals in de yoghurt. Griekse volle yoghurt met aardbeien en chocolade, heerlijk als ontbijt, tussendoortje of als toetje. …lees meer
– 1 persoon –
Chocolade is puur genieten, dat is alleen al genoeg reden om het te eten. Pure chocolade is rijk aan antioxidanten, kan helpen het immuunsysteem te versterken en wordt geassocieerd met een lang leven. Hoe hoger het cacao percentage hoe beter (minimaal 70%). …lees meer
– Voor 20-25 truffels –
Zin in chocolade truffels? maak ze zelf! Een combinatie van cacaopoeder met zoete dadels en knapperige amandelen. Makkelijk te maken en heerlijk van smaak. …lees meer