Als voedingstherapeut, kookboekenauteur en health promoter wil ik snel, makkelijk en gezond eten voor iedereen toegankelijk maken. Daarom schreef ik Hét blenderboek, Pioppi hét kookboek en Gezond fastfood. Mijn visie? Terug naar de basis en lekker zélf koken met pure onbewerkte ingrediënten.
Lunch & Dinner
– Maakt 6-8 medium grote pannenkoeken –
Iedereen houdt van pannenkoeken! Deze variant met boekweitmeel is lekker en veelzijdig. Je maakt er in een handomdraai een verantwoorde pizza, wrap of …lees meer
– 2 personen –
Als je denkt dat salades alleen koud lekker zijn, dan moet je deze eens proberen! Zeker als het buiten wat kouder is. Met dit recept maak je een salade van gebakken champignons op een bedje van gemengde salade, rijkelijk bestrooid met Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Een smakelijk gerecht dat …lees meer
– 2 personen –
Hamburgers worden gewoonlijk geserveerd met bewerkte broodjes die allerlei ongezonde toevoegingen bevatten. Waarom zou je het broodje niet inwisselen voor heerlijke knapperige sla, zo krijg je extra voedingsstoffen en vezels binnen. …lees meer


