Als voedingstherapeut, kookboekenauteur en health promoter wil ik snel, makkelijk en gezond eten voor iedereen toegankelijk maken. Daarom schreef ik Hét blenderboek, Pioppi hét kookboek en Gezond fastfood. Mijn visie? Terug naar de basis en lekker zélf koken met pure onbewerkte ingrediënten.
Lunch & Dinner
– 1 persoon –
Een eitje in de ochtend is misschien niks nieuws, maar eet je er weleens groenten bij? Ik zou zeker voor zo’n extra groentemoment gaan. Groenten kunnen altijd! Ontbijt lekker met spek, eieren en groenten als je …lees meer
– 2 personen –
Boerenkool heeft meer in zijn mars dan verwerkt te worden in een winterse stamppot. Deze salade is daar een goed voorbeeld van. In dit recept breng je rauwe boerenkool …lees meer
– 4 personen –
Deze curry is heerlijk geurend, vol voedende ingrediënten en verwarmende smaken. Het is een favoriet bij ons thuis, mijn kinderen scheppen vaak een tweede keer op. …lees meer


