Als voedingstherapeut, kookboekenauteur en health promoter wil ik snel, makkelijk en gezond eten voor iedereen toegankelijk maken. Daarom schreef ik Hét blenderboek, Pioppi hét kookboek en Gezond fastfood. Mijn visie? Terug naar de basis en lekker zélf koken met pure onbewerkte ingrediënten.
Lunch & Dinner
– 1 persoon –
Wat kun je nou met een blik sardientjes? Veel! Heerlijk als borrelhap, tussendoortje, pizzabeleg of saladevulling. Ik heb daarom altijd wel een blik sardientjes in huis. Sardientjes in blik zijn een perfecte basis voor …lees meer
– 4 personen –
Bloemkool, het minder populaire neefje van broccoli. Maar de kool doet qua voedingsstoffen en gezondheidsvoordelen niet onder! Het zit vol met antioxidanten en werkt ontstekingsremmend. …lees meer
– Schaaltje vol –
Hummus is inmiddels zó populair, dat er ieder jaar in mei wereldwijd een Hummus-dag wordt georganiseerd. En het is niet zo gek dat deze oriëntaalse kikkererwtenspread zoveel fans heeft. Romige hummus is niet alleen lekker, …lees meer


