Als voedingstherapeut, kookboekenauteur en health promoter wil ik snel, makkelijk en gezond eten voor iedereen toegankelijk maken. Daarom schreef ik Hét blenderboek, Pioppi hét kookboek en Gezond fastfood. Mijn visie? Terug naar de basis en lekker zélf koken met pure onbewerkte ingrediënten.
Lunch & Dinner
– 2 personen –
Bonen gewoon en ouderwets? Echt niet! Peulvruchten zijn hip en hartstikke lekker. Je maakt deze salade van ingeblikte witte bonen en pimpt ze met verse groenten en heerlijke kruiden. …lees meer
– 4 personen –
Een recept waarin geroosterde aubergine de hoofdrol speelt. Aubergine is een veelzijdige groente die goed samengaat met kruiden en aroma’s. In dit recept combineer je aubergine met yoghurtdressing en munt. …lees meer
– voor 2 personen –
Shakshuka is een eenpansgerecht, een populaire ei-variatie die heerlijk smaakt! Je maakt een basis van gekruide tomatensaus met verse groenten met daarop gepocheerde eieren. Klinkt ingewikkeld, maar is het echt niet! …lees meer


