Als voedingstherapeut, kookboekenauteur en health promoter wil ik snel, makkelijk en gezond eten voor iedereen toegankelijk maken. Daarom schreef ik Hét blenderboek, Pioppi hét kookboek en Gezond fastfood. Mijn visie? Terug naar de basis en lekker zélf koken met pure onbewerkte ingrediënten.
Ik geloof in makkelijk en snel koken met pure onbewerkte ingrediënten. Daarover lees je in mijn kookboeken: Hét blenderboek, Pioppi hét kookboek en Gezond fastfood.
BESTEL ZE HIER– 2 personen –
Als je denkt dat salades alleen koud lekker zijn, dan moet je deze eens proberen! Zeker als het buiten wat kouder is. Met dit recept maak je een salade van gebakken champignons op een bedje van gemengde salade, rijkelijk bestrooid met Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Een smakelijk gerecht dat …lees meer
– 2 personen –
Pindakaas is zo veelzijdig, je maakt er zelfs ijs mee. Een toetje om je vingers bij af te likken. In dit recept is bevroren banaan het basisingrediënt. De pindakaas maakt het ijs lekker smeuïg. Die combinatie levert een romig en zoet portie ijs op, vol van smaak. …lees meer
– 2 personen –
Hamburgers worden gewoonlijk geserveerd met bewerkte broodjes die allerlei ongezonde toevoegingen bevatten. Waarom zou je het broodje niet inwisselen voor heerlijke knapperige sla, zo krijg je extra voedingsstoffen en vezels binnen. …lees meer



