Als voedingstherapeut, kookboekenauteur en health promoter wil ik snel, makkelijk en gezond eten voor iedereen toegankelijk maken. Daarom schreef ik Hét blenderboek, Pioppi hét kookboek en Gezond fastfood. Mijn visie? Terug naar de basis en lekker zélf koken met pure onbewerkte ingrediënten.
Ik geloof in makkelijk en snel koken met pure onbewerkte ingrediënten. Daarover lees je in mijn kookboeken: Hét blenderboek, Pioppi hét kookboek en Gezond fastfood.
BESTEL ZE HIER– Schaaltje vol-
Chic snacken! Geroosterde cashewnoten met rozemarijn zijn een mooi en gezond alternatief voor aardappelchips en andere zoute, ongezonde snacks. Is er na een gezellig avondje nog wat over? Een handje cashewnootjes …lees meer
– Een grote kom dipsaus –
Zin in weekend? Tip: maak een auberginedip! Een lekkere, gezonde dipsaus die je cracker of salade omtovert tot een Oosterse lekkernij. De romige dipsaus wordt gemaakt van geroosterde aubergine. …lees meer
– 1 persoon –
Een eitje in de ochtend is misschien niks nieuws, maar eet je er weleens groenten bij? Ik zou zeker voor zo’n extra groentemoment gaan. Groenten kunnen altijd! Ontbijt lekker met spek, eieren en groenten als je …lees meer



