Als voedingstherapeut, kookboekenauteur en health promoter wil ik snel, makkelijk en gezond eten voor iedereen toegankelijk maken. Daarom schreef ik Hét blenderboek, Pioppi hét kookboek en Gezond fastfood. Mijn visie? Terug naar de basis en lekker zélf koken met pure onbewerkte ingrediënten.
Ik geloof in makkelijk en snel koken met pure onbewerkte ingrediënten. Daarover lees je in mijn kookboeken: Hét blenderboek, Pioppi hét kookboek en Gezond fastfood.
BESTEL ZE HIER – Schaaltje vol –
Hummus is inmiddels zó populair, dat er ieder jaar in mei wereldwijd een Hummus-dag wordt georganiseerd. En het is niet zo gek dat deze oriëntaalse kikkererwtenspread zoveel fans heeft. Romige hummus is niet alleen lekker, …lees meer
– 2 personen –
In dit recept combineer ik groene asperges met zalm uit de oven. Zalm bevat veel omega 3-vetten, goed voor je zenuwstelsel en hart- en bloedvaten. Asperges zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens heel gezond. De ‘parel van het land’ zit boordevol …lees meer
– 2 personen –
Een warme avocado met een eitje erin. Een beetje vreemd, maar wel lekker! Probeer het eens, het is een mooi en smakelijk gerecht vol goede vetten, proteïnen en vitaminen. Én ook nog eens makkelijk te maken. …lees meer



