Als voedingstherapeut, kookboekenauteur en health promoter wil ik snel, makkelijk en gezond eten voor iedereen toegankelijk maken. Daarom schreef ik Hét blenderboek, Pioppi hét kookboek en Gezond fastfood. Mijn visie? Terug naar de basis en lekker zélf koken met pure onbewerkte ingrediënten.
Ik geloof in makkelijk en snel koken met pure onbewerkte ingrediënten. Daarover lees je in mijn kookboeken: Hét blenderboek, Pioppi hét kookboek en Gezond fastfood.
BESTEL ZE HIER– 4 personen –
Mijn variatie op de klassieker: Chili con Carne. Ik gebruik in mijn chili meer groenten en weinig spice zo eten mijn kinderen ook mee. Door de groenten niet te lang te verwarmen, houden ze een lekkere bite en kan je sneller aan tafel. …lees meer
– 8-10 personen –
Over droomtaarten gesproken, dit is er één! Bedacht door Marinke Degen*, teammember van het eerste uur. De pinda- & karameltaart is buitengewoon lekker door de combi van …lees meer
– 4 personen –
Lauwwarme salades zijn een aangename afwisseling op het menu, zeker als het buiten wat kouder is. Zoals in het seizoen van de paddenstoelen en boerenkool. Heerlijke herfstgroenten in combinatie met rosbief, bietjes en een pittige dressing met mierikswortel. …lees meer



