Als voedingstherapeut, kookboekenauteur en health promoter wil ik snel, makkelijk en gezond eten voor iedereen toegankelijk maken. Daarom schreef ik Hét blenderboek, Pioppi hét kookboek en Gezond fastfood. Mijn visie? Terug naar de basis en lekker zélf koken met pure onbewerkte ingrediënten.
Ik geloof in makkelijk en snel koken met pure onbewerkte ingrediënten. Daarover lees je in mijn kookboeken: Hét blenderboek, Pioppi hét kookboek en Gezond fastfood.
BESTEL ZE HIER– 2 personen –
We kennen de voorgerechtjes met garnalen wel, maar je kunt er ook prima mee lunchen! Probeer eens dit lekkere simpele recept uit mijn kookboek Gezond fastfood. Meng Hollandse garnalen met citroensap, olijfolie en bieslook en vul er de avocado mee. …lees meer
Dé smaakmaker bij vlees, groenten en salade. De supermarktvariant bevat ongezonde toevoegingen en vetten. Zelfgemaakte knoflookmayonaise is dus een lekker en gezond alternatief, vanwege de olijfolie en knoflook. …lees meer
– 4 personen –
Ik vind geroosterde groenten uit de oven heerlijk! Simpel, veelzijdig en geschikt voor elk moment van de dag. Ze staan dan ook meerdere keren per week op ons menu. Ideaal als bijgerecht bij vlees en vis of koud verwerkt in een salade. Combineer verschillende groenten voor een kleurrijk gerecht. …lees meer



