Als voedingstherapeut, kookboekenauteur en health promoter wil ik snel, makkelijk en gezond eten voor iedereen toegankelijk maken. Daarom schreef ik Hét blenderboek, Pioppi hét kookboek en Gezond fastfood. Mijn visie? Terug naar de basis en lekker zélf koken met pure onbewerkte ingrediënten.
Ik geloof in makkelijk en snel koken met pure onbewerkte ingrediënten. Daarover lees je in mijn kookboeken: Hét blenderboek, Pioppi hét kookboek en Gezond fastfood.
BESTEL ZE HIER– Een kom vol –
Deze knapperige lijnzaadcrackers smaken heerlijk bij soepen, salades en dips. Of gewoon met een plakje kaas erop. Het is handig om altijd wat crackers op voorraad te hebben. …lees meer
– 8 crêpes –
Heb je al eens kastanjemeel gebruikt? Het is een meel gemaakt van gemalen tamme kastanjes en een prima alternatief voor tarwemeel. Het is glutenvrij en heeft een aromatische nootachtige smaak. Ik gebruik het voor crêpes, pannenkoeken, bananenbrood, koekjes of hartig platbrood. …lees meer
– 2 personen –
Deze salade met bieten, feta, avocado en walnoot heeft het allemaal: iets zouts, iets knapperigs en iets zachts. Een mix van ingrediënten die je niet snel samen ziet, …lees meer



